کنجد خام چنانچه از نامش پیداست کاملا طبیعی و هیچ گونه تغییری در آن ایجاد نمی شود و در بسیاری از صنایع خوراکی و شیرینی پزی مورد استفاده قرار می گیرد. کنجد خام مرغوب به صورت فله ای تهیه و با بهترین قیمت و در قالب بسته بندی و یا کیلویی به کشورهای دیگر صادر می گردد که در ادامه به معرفی بیشتر این محصول و تفاوتش با نوع بو داده خواهیم پرداخت.
تفاوت کنجد خام و بو داده
کنجد چه به صورت خام و چه به صورت بو داده سرشار از خاصیت بوده و ممکن است عده زیادی نسبت به خواص این دو نوع بی اطلاع باشند که در این مطلب سعی می شود تفاوت این دو نوع بیان شود و این که مصرف کدام نوع فایده بیشتری برای بدن دارد و آیا می توان گفت یکی بر دیگری ارجحیت دارد یا خیر که به بیان آن ها خواهیم پرداخت.
کنجد خام طبیعتا دارای ویتامین های بیشتری می باشد زیرا هیچ گونه تغییری در آن به وجود نیامده و همانطور که می دانیم بسیاری از مواد خوراکی طی فرآیند تفت داده شدن یا بو داده شدن مقداری از خاصیت خود را از دست می دهند که کنجد خام را در ظرفی ریخته و زیر حرارت را کم کرده تا کم کم بو داده شود و هنگام تفت دادن باید به طور مرتب هم زده شود تا کنجد نسوزد.
کنجد خام یکسری کاربرد ها دارد و کنجد بو داده کاربردهای دیگر که هر کدام مزه خاص خودشان را دارند و نمی توان استفاده از یک کنجد را بر دیگری برتری داد. کنجد خام مزه چندان خوبی ندارد و کمتر به صورت خام خواری مصرف می شود اما نوع بو داده مزه فوق العاده ای دارد و طرفداران بیشتری دارد. به طور کلی و در یک جمع بندی نهایی می توان گفت عمده تفاوت کنجد خام و بو داده به خاصیت های آن ها قبل و بعد از تفت دادن بر میگردد.
فروش کنجد خام فله صادراتی
فروش کنجد خام توسط بسیاری از مراکز از جمله فروشگاه های معتبر اینترنتی و عمده فروشی ها صورت می پذیرد که این محصول را در بسته بندی های متفاوت و کیفیت های متنوع در اختیار مصرف کننده قرار می دهند. کنجد خام همچنین توسط شرکت ها به سراسر کشور توزیع شده و به مراکز خرید عرضه می گردد و در نهایت به دست مصرف کننده می رسد.
کنجد فله صادراتی نیز توسط مراکز بزرگ فروش انواع کنجد از جمله کنجد خام به سایر کشورها صادر می گردد و رونق فراوانی پیدا کرده است که در صورت حمایت های بیشتر، این صادرات رونق بیشتری خواهد یافت.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.